Telefoon: 085 401 64 16

Menu

Dennis Simon

MFP CFP® RMFP FFP

Dennis Simon is een echte professional. Hij heeft een zeer hoog analytisch vermogen en een prima inlevingsvermogen waardoor hij zeer gemakkelijk zaken kan bespreken die ook iets gevoeliger liggen.

Vanuit 25 jaar ervaring spreekt en handelt hij met de nodige deskundigheid. Ervaring en het volgen van een permanente educatie in zijn vakgebieden (echtscheidingen en financiële planning)maken van hem een top professional.

Op het gebied van echtscheidingen onderscheidt hij zich van anderen. Zijn werkwijze is gebaseerd op het zogenoemde "persoonlijk betrokkenheid principe". Hetgeen inhoudt dat zijn werkwijze niet alleen over cijfers gaat, maar dat hij ook alles in het werk stelt om er voor te zorgen dat het goed gaat met zijn relaties.

Zijn zakelijke werkwijze is gebaseerd op het optimale resultaat. Dat men kan doorgaan met hun leven, ook financieel ziet hij als een uitdaging.

Natuurlijk is hij bewust van het aangrijpende emotionele proces in een echtscheiding, maar juist in roerige tijden zorgt een rots in de branding voor voldoende steun en is het een missie om er voor te zorgen dat mensen blijven drijven en niet verdrinken.

Contact Details

Telefoon: Email: Adres:

Openingstijden

Maandag - Vrijdag: In de avond: Telefonisch bereikbaar: Zaterdag:  Zondag: