Telefoon: 085 401 64 16

Menu

Over ons
Wij bieden professionele en betrouwbare hulp bij scheiding. Alle financiële zaken die bij een scheiding aan de orde komen, zijn ons bekend. Wij willen mensen die gaan scheiden, alleen of samen, objectief en onafhankelijk helpen om zodoende een situatie te creëren die hen de gelegenheid geeft om weer een nieuw bestaan op te bouwen.

Onze motivatie om mensen te helpen bij een scheiding, bestaat uit diverse redenen. Zo hebben wij in de praktijk teveel gezien, dat echtscheidingen niet goed geregeld zijn en helaas hebben wij ook ondervonden dat advocaten met een koude hand hun uren schrijven.

Zeker in vechtscheidingen lopen rekeningen alleen maar op en maken diverse beroepsdeskundigen misbruik van een situatie. Vaak komt men hier achteraf pas achter!

In onze organisatie treft u personen aan die werkelijk het beste met u voor hebben. In tegenstelling tot andere organisaties, die het belangrijk vinden om gespecialiseerd te zijn, tot een onafhankelijke vereniging willen behoren en ook nog vinden dat zij complexe zaken zeer eenvoudig kunnen vertalen, willen wij u vertellen dat het altijd gaat om de persoon die u helpt. Wij vinden het belangrijker dat wij u kunnen vertellen dat onze adviseurs over een groot inlevingsvermogen, hoge mate van creativiteit en over een hoog analytisch vermogen beschikken, waardoor zij in staat zijn om de juiste begeleiding te geven in dit zware proces.

Het is ons vak om op een professionele manier naar uw situatie te kijken en problemen te voorkomen en/of op te lossen. Een scheiding is vaak een teleurstellende,een hectische en verdrietige gebeurtenis. Mede door zaken als onzekerheden, emoties (verdriet, angst, boosheid, kwaadheid, etc.) en door allerlei veranderingen, vereist dit vak zeer bekwame professionals.

Contact Details

Telefoon: Email: Adres:

Openingstijden

Maandag - Vrijdag: In de avond: Telefonisch bereikbaar: Zaterdag:  Zondag: