Telefoon: 085 401 64 16

Menu

Bemiddeling Echtscheiding (verbreking samenleving)

Wij staan u bij in het gehele scheidingsproces en bieden passende, concrete oplossingen. Van de vermogensverdeling en alimentatie tot de omgangsregeling voor de kinderen. Wij behandelen alle aspecten die bij uw scheiding komen kijken. Maar ook zullen wij u informeren hoe uw financiële situatie er uit kan zien na de scheiding, immers ook u moet doorgaan.

Wij bieden u een totaal oplossing aan om er voor te zorgen dat u verder kunt leven. De echtscheidingsadvocaat, de mediator zijn in deze geen partij voor ons. Het verdelen van spullen, geld, woning en pensioen is slechts een juridische formaliteit. Het zodanig verdelen van gezamenlijke stukken, dat zowel juridisch, fiscaal en met het oog op de toekomst perfect wordt neergezet maakt het verschil.

Scheiden: in onderling overleg of liever apart 
Als u in gezamenlijk overleg de scheiding wilt afwikkelen, behartigen wij de belangen van beide partijen. Vanuit onze optiek is deze wijze ook vele malen goedkoper dan als iemand de scheiding individueel aanvraagt. Maar soms zijn er situaties dan men individueel moet optreden omdat de andere partij niet wilt meewerken of dat hij gebruik wilt maken van een andere partij. Indien u als individueel een scheiding aanvraagt zullen wij uw belangen behartigen.